Rolling Stones - Olé, Olé, Olé! + Havana Moon

Rolling Stones - Olé, Olé, Olé! + Havana Moon

Cesta napříč Jižní Amerikou + koncert v Havaně, který byl vyvrcholením turné

Dvojprogram!

Unikátní dokument z loňského turné legendární kapely ROLLING STONES napříč Jižní Amerikou. Navštívíme členy kapely v jejich hotelových pokojích, odhalíme jejich rituály před vystoupením, nahlédneme do jejich šaten, kde zazpívají jenom pro nás. Budeme sledovat jejich okouzlení atmosférou tohoto kontinentu a specifickými jihoamerickými fanoušky.

Havana Moon je záznamem historického a jediného koncertu kapely Rolling Stones v kubánské Havaně. Koncertu, který zbořil všechny dosavadní rekordy. Koncertu, který byl vyvrcholením jejich jihoamerického turné. Koncert Havana Moon byl natočen na konci América Latina Olé Tour 2016, na kterém Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood dokázali, že stále nemají nejmenší problém udělat dokonalou show pro více než 1,2 milionů diváků.

Režisér Paul Dugdale zachytil v záznamu tohoto epického živého koncertu jedné z největších kapel hudební historie hity jako ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘It’s Only Rock ’n Roll’, ‘Gimme Shelter’, ‘Brown Sugar’, ‘Satisfaction’ a mnoho dalších.

Délka akce: 220 minut
Rok výroby: 2016
Datum lokální premiéry: 26. září 2016
Datum světové premiéry: 23. září 2016

Informace o akci a jejím konání

clen_skupiny

  • Mick Jagger
  • Keith Richards
  • Charlie Watts
  • Ron Wood

Režie

  • Paul Dugdale