DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ JARO 2024 - SKUPINA A

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ  JARO 2024 - SKUPINA  A

Pro stávající předplatitele prodej předplatenek začíná dne 28. 11. 2023 v pokladně KD Střelnice (tel. č. 384 497 474) a potrvá do 12. 12. 2023.

Pro nové předplatitele prodej začíná 13. 12. 2023 a potrvá do 28. 12. 2023.

Cena předplatného: Skupina A – 1.800 Kč / 1.500 Kč / 900 Kč – šest představení.

TŘÍDNÍ SRAZ: Jindra Kriegel / Divadlo Artur

Děj této nové divadelní komedie nás zavede do baru, kde se po více než třiceti letech setkávají spolužáci ze základní školy. Dorazí všichni? Ukáže se třídní premiant? Třídní průšvihář? Vyřídí si to konečně šikanovaný chlapec se školním tyranem? A co děvčata. Všichni spolužáci používají při hodnocení svých životů frázi: „Kdybych já tenkrát…, kde bych mohl být!“ V režii Jindry Kriegela hrají Zuzana Žáková ml., Roman Štolpa, Monika Timková, Martin Pošta, Jindra Kriegel, Lucie Linhartová, Radomír Švec, Matěj Kriegel, Josef Hervert, Hana Sršňová, Vojta Hájek.

ZAMILOVANÝ SUKNIČKÁŘ: Michael Parker / Divadelní agentura HÁTA

Harry Douglas, záletný americký velvyslanec ve Velké Británii, řekne své ženě Lois, že odjíždí na víkend do Skotska hrát golf. Lois naopak Harrymu oznámí, že bude na víkend v lázních a že jejich dcera Debbie odjíždí navštívit kamarádku. Harry se ovšem tajně vrací do prázdného domu, jelikož si naplánoval milostné dostaveníčko s přitažlivou sousedkou Marianne. Debbie se vrací se svým přítelem Joem v domnění, že budou mít celý dům pro sebe. Jak to dopadne? V režii Romana Štolpy hrají Lukáš Vaculík, Viktor Limr / Pavel Nečas, Filip Tomsa / Lukáš Pečenka, Juraj Bernáth Kristýna Kociánová / Hana Kusnjerová / Radka Pavlovčinová, Mahulena Bočanová / Adéla Gondíková / Betka Stanková.

REVIZOR: N. V. Gogol / Divadlo Pluto

Stále aktuální komedie se odehrává na malém ruském městě, kde bují úplatky, poklonkování, nevzdělanost a hloupost. Místní hejtman dostane zprávu, že se do městečka chystá na inspekci revizor a činovníci města za něj omylem považují šejdíře a malého podvodníčka Chlestakova, který nestydatě využívá jejich zkorumpovanost, úplatkářství a podlézavost. V režii Pavla Kikinčuka hrají Pavel Kikinčuk, Bronislav Kotiš, Jindřiška Kikinčuková, Veronika Berglová, Jiří Bláha, Dalibor Tolaš, Přemysl Kubišta, Michal Košan, Miloslav Krejsa, Antonín Kaška.

DÁMSKÁ ČTYŘHRA: Norm Foster / Spolek Kašpar

Netradiční golfová partie. Čtyři ženy, devatenáct jamek, devatenáct obrazů. Láska, děti, kariéra, životní prohry a zjištění, že každý není tím, kým se zdá být - opravdu znáte svou nejlepší kamarádku? V režii Jakuba Špalka a Barbory Maškové hrají Eva Elsnerová, Jitka Nerudová, Ilona Svobodová a Monika Zoubková.

V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU: Jean Barbien / Agentura Harlekýn

Výběrčí přímých daní ze zapadlého provinčního městečka se jednoho dne rozhodne, že překvapí svoji dceru a navštíví ji v Paříži. Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje. V režii Jana Nováka hrají Petr Nárožný, Jana Malá / Týna Průchová, Jarmila Švehlová, Simona Postlerová, František Skopal / Martin Sochor.

KYTICE: Karel Jaromír Erben / Metropolitní divadlo Praha

Zdramatizovaná verze sbírky básní, která v době svého vzniku vycházela

z národních tradic, bájí a pověstí. Často se zde objevuje otázka mezilidských vztahů, například vazby mezi matkou a dětmi, ztráta morálky kvůli bohatství, motiv viny a trestu. Některé z balad jsou zaměřeny na vinu a vykoupení, kde velkou roli hraje pokání. V režii Michaela Taranta hrají Martin Hlubocký / Jan Pospíšil, Adéla Rausová / Alžběta Fišerová, Denisa Licková / Eva Sýkorová, Michal Dadura / Jiří Sequens, Sabina Valová / Kristýna Ševčíková, Dana Bartůňková / Lenka Svobodová a Jindřich Hrdý.

Výhody předplatného.

Předplatným si zajišťujete své stálé místo v hledišti divadelního sálu Kulturního domu Střelnice v Jindřichově Hradci na danou sezónu. Předplatným vám poskytujeme slevu až 15% dle druhu představení a druhu předplatitelské skupiny. Předplatní lístek je přenosný (můžete ho darovat nebo zapůjčit). Datum každého představení s označením předplatitelské skupiny oznamujeme měsíčně plakátem „Kultura“ a na Vaši pouze emailovou adresu (přecházíme na elektronickou komunikaci) ho budeme zasílat včetně programu kina Střelnice. Případnou změnu emailové adresy ohlaste v kanceláři Kulturního domu Střelnice (tel. 384 497 473, strelnice@jh.cz). Na stejnou adresu se obraťte i v případě, že by Vám materiály nebyly doručeny.

Divadelní představení nejsou vhodná pro mládež do 12 let. Začátky představení v 19.00 hodin. Při pozdním příchodu na začátku představení, ale i po přestávce, ztrácí návštěvník nárok na své místo a bude usazen tak, aby co nejméně rušil průběh představení.

Změna programu vyhrazena.

Galerie

Informace o akci a jejím konání