DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ JARO 2024 - SKUPINA B

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ JARO 2024  - SKUPINA B

Pro stávající předplatitele prodej předplatenek začíná dne 28. 11. 2023 v pokladně KD Střelnice (tel. č. 384 497 474) a potrvá do 12. 12. 2023.

Pro nové předplatitele prodej začíná 13. 12. 2023 a potrvá do 28. 12. 2023.

Cena předplatného: Skupina A – 900 Kč / 750 Kč – tři představení.

NIKDY NENÍ POZDĚ: Norm Foster / Divadlo Kalich

Vypráví příběh dvou lidí, jejichž životní cesty se v průběhu dlouhých desetiletí sice několikrát protnou, ale pokaždé se zase vydají jiným směrem. Až dojde k jednomu osudovému setkání. V režii Pavla Kheka hrají Jana Paulová a Václav Vydra.

NADECHNOUT SE ŽIVOTA: David Hare / Divadlo Ungelt

Manželka a milenka. Nastal čas osvobodit se od muže, který je opustil. Psychologická hra slavného britského dramatika. V režii Šimona Dominika hrají Tereza Brodská a Jitka Smutná.

ENIGMATICKÉ VARIACE: Eric – E. Schmitt / DJKT Plzeň

Detektivní komedie odhaluje tajemství mezi dvěma muži a nepřítomnou ženou většinou s humorem. Někdy ale i s puškou v ruce.Spád nevšedního dialogu napíná, mrazí i baví. A navíc překvapuje. Inteligentní, vtipný text plný nenadálých zvratů a tajemství. V režii Jana Buriana hrají Martin Stránský a Jan Malé.

Výhody předplatného.

Předplatným si zajišťujete své stálé místo v hledišti divadelního sálu Kulturního domu Střelnice v Jindřichově Hradci na danou sezónu. Předplatným vám poskytujeme slevu až 15% dle druhu představení a druhu předplatitelské skupiny. Předplatní lístek je přenosný (můžete ho darovat nebo zapůjčit). Datum každého představení s označením předplatitelské skupiny oznamujeme měsíčně plakátem „Kultura“ a na Vaši pouze emailovou adresu (přecházíme na elektronickou komunikaci) ho budeme zasílat včetně programu kina Střelnice. Případnou změnu emailové adresy ohlaste v kanceláři Kulturního domu Střelnice (tel. 384 497 473, strelnice@jh.cz). Na stejnou adresu se obraťte i v případě, že by Vám materiály nebyly doručeny.

Divadelní představení nejsou vhodná pro mládež do 12 let. Začátky představení v 19.00 hodin. Při pozdním příchodu na začátku představení, ale i po přestávce, ztrácí návštěvník nárok na své místo a bude usazen tak, aby co nejméně rušil průběh představení.

Změna programu vyhrazena.

Galerie

Informace o akci a jejím konání