ZAMILOVANÝ SUKNIČKÁŘ - divadlo

ZAMILOVANÝ SUKNIČKÁŘ - divadlo

Městská kultura Jindřichův Hradec vás zve na divadelní komedii Michaela Parkera „ZAMILOVANÝ SUKNIČKÁŘ“ 27. února od 19:00 do divadelního sálu Kulturního domu Střelnice.

Divadelní agentura Háta. Divadelní předplatné skupiny A.

Harry Douglas, záletný americký velvyslanec ve Velké Británii, řekne své ženě Lois, že odjíždí na víkend do Skotska hrát golf. Lois naopak Harrymu oznámí, že bude na víkend v lázních a že jejich dcera Debbie odjíždí navštívit kamarádku. Harry se ovšem tajně vrací do prázdného domu, jelikož si naplánoval milostné dostaveníčko s přitažlivou sousedkou Marianne. Debbie se vrací se svým přítelem Joem v domnění, že budou mít celý dům pro sebe. Ambasáda mezitím čelí hrozbě bombového útoku, a tak Harryho sekretářka Faye Bakerová a kapitán South z americké námořní pěchoty přijíždějí do velvyslancovy rezidence vybudovat krizový štáb. Harry zaslechne Debbie, jak si povídá s někým ve svém pokoji, a ptá se, kdo to je. Po chvilce váhání Debbie dostane spásný nápad a prohlásí, že je to její kamarádka Josephine. Joe od té chvíle stráví notnou část hry v převlečení za děvče – do kterého se navíc náruživý Harry bláznivě zamiluje.

Oblíbený a zkušený autor frašek Michael Parker slibuje překvapivý konec a množství komediálních situací.

V režii Romana Štolpy hrají Lukáš Vaculík, Viktor Limr/Pavel Nečas, Filip Tomsa, Zbyšek Pantůček/Martin Zounar, Kristýna Kociánová/Hana Kusnjerová/Radka Pavlovčinová, Mahulena Bočanová/Adéla Gondíková/Betka Stanková, Veronika Jeníková/Olga "Háta" Želenská, Ivana Andrlová/Pavla Vojáčková.

Vstupenky v pokladně KD Střelnice a na kultura.jh.cz.

KD Střelnice

Galerie

Informace o akci a jejím konání