Všechno nejhorší 2

Všechno nejhorší 2

Může být něco horšího než opakovaně prožívaný narozeninový den, na jehož konci vás někdo zabije? Může!

Může být něco horšího než opakovaně prožívaný narozeninový den, na jehož konci vás někdo zabije? Může! Třeba to, že tuhle noční můru porazíte, pak nějaký čas spokojeně žijete a najednou bum, ona se vrátí. Hororoví lahůdkáři z Blumhouse natočili pokračování hororového hitu.

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost.

Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání.

Délka akce: 100 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 28. únor 2019

Informace o akci a jejím konání

Režie

  • Christopher Landon

Scénář

  • Christopher Landon

Hrají

  • Jessica Rothe
  • Israel Broussard
  • Suraj Sharma