Minidiskotéka v džungli

Minidiskotéka v džungli

Minidiskotéka v Jindřichově Hradci v KD Střelnice dne 29.9.2019 v 15.00 hodin.

Míša Růžičková se svojí písničkovou šou přináší zábavu pro naše nejmenší diváky. V hodinovém programu si zazpívají její nejznámější dětské hity a zatančí si na nejoblíbenější písničky Sloník Toník, Hasičská, Popeláři, Tanec princezen a spoustu dalších, podle tématického zaměření pořadu.

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Vítáni jsou i menší diváci, ale doporučujeme rodičům, zvážit, zda se budou jejich děti cítit stejně dobře i v cizím prostoru s hlasitější hudbou, jako doma při sledování písniček v televizi, kde to znají. Během představení Míša děti zapojuje do písniček a zve je na pódium, ale ne vždy se dostanou úplně všechny děti.Všechny děti mají možnost se s Míšou setkat na autogramiádě po vystoupení, vyfotit se, nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko na předem označeném místě.

Změna programu a termínu je vyhrazena (v případě nemoci nebo vyšší moci bude informace o změně uvedena na FB a www. misaruzickova.cz). Délka představení: cca 60 minut (Karneval 90 minut). Platí všichni bez rozdílu věku

Prodej vstupenek začíná dne 1.8.2019 2019 v pokladně KD Střelnice a na www.kultura.jh.cz od 15.00 hodin.

Galerie

Informace o akci a jejím konání