SLAVNOSTNÍ VEČER S KONCERTEM MELODY MAKERS

SLAVNOSTNÍ VEČER S KONCERTEM MELODY MAKERS

Kdo se stane novými držiteli Křišťálové růže? Ocenění osobnostem předá starosta Jindřichova Hradce během slavnostního večera v pátek 25. listopadu od 19:00 v sále kulturního domu Střelnice. Ceny jsou udělovány už pátým rokem osobnostem, které se svojí celoživotní prací, nebo mimořádnými činy zasloužili o rozvoj Jindřichova Hradce. Nominace na oceněné v pěti kategoriích (věda a vzdělávání, kultura a zájmová činnost, sport, podnikání a sociální služby a humanitární oblast) mohli lidé posílat do konce října.

Slavnostní večer doplní koncert Melody Makers s Rozálií Havelkovou a Vojtěchem Havelkou. Pestrý repertoár známého swingového orchestru zahrnuje atraktivní skladby širokého žánrového spektra, od hollywoodských muzikálů až po vrcholná čísla swingových big-bandů. Celou atmosféru podtrhnou i dobové kostýmy celého bandu a zpěv syna a dcery Ondřeje Havelky Vojtěcha a Rozálie. Nenechte si tento výjimečný večer ujít, vstup je zdarma.

Laureátů Křišťálové růže je už dvacet. Mezi nimi jsou například manželé Langerovi, veslař Václav Chalupa, sochař Vladimír Krninský, muzeolog a historik Jan Dolák, herec Antonín Kaška, nebo bývalý trenér basketbalu a bývalý starosta Jindřichova Hradce Petr Hudler.

Vstupné volné.

KD Střelnice

Informace o akci a jejím konání