FOTOSOUTĚŽ MASEK

FOTOSOUTĚŽ MASEK

Virtuální karneval zná své vítěze

Kulturní dům Střelnice vyhlašuje vítěze virtuálního karnevalu, který se konal celý únor v online prostředí. Děti soutěžily v kategoriích: pohádkové postavy, zvířátka a ostatní. Dospělí v jedné společné kategorii. Pro dětské vítěze jsou připraveny poukázky do hračkářství a pro dospělé soutěžící poukázky do supermarketu. Vítěze určily nejvyšší počty lajků u fotografií nahraných na facebooku.

V dětské kategorii pohádkové postavy se nejlépe dařilo těmto malým soutěžícím: 1. místo – Kristýnka v masce Makové panenky, 2. místo – Izabela a Vanessa v maskách Jokera a Harley Quinn a 3. místo – Eliška s maskou Káťa a Škubánek.

V kategorii zvířátka nejvíce zabodovali: 1. místo – Eliška v masce myšky, 2. místo – Emmička v masce včelky a 3. místo – Barča převlečená za lvíčka.

Mezi ostatními maskami nejvíce lajků nasbírali: 1. místo – Vítězslav Dalimil v masce strojvůdce, 2. místo – Eliška v masce Audrey Hepburn a 3. místo – Matěj převlečený za piráta.

Rozmanitou kategorii dospělých ovládli: 1. místo – Hana s kamarádkou v masce babičky a dědečka, 2. místo – Tomáš v masce medvěda a 3. místo – Gabriela převlečená za blázna.

Všem vítězům gratulujeme a všem účastníkům virtuálního karnevalu děkujeme.

Ohledně vyzvednutí cen vás budeme kontaktovat.

Galerie

Informace o akci a jejím konání