Míša Růžičková: STRAŠIDEL SE NEBOJÍME

Míša Růžičková: STRAŠIDEL SE NEBOJÍME

Písničková show pro nejmenší.

Nejdříve si řekneme, aby to bylo všem jasné, že strašidla neexistují. Ale to už určitě víte, že?

V tomhle písničkovém pořadu vás vezmu na různá místa, kde trošku straší, ale je to jenom jako. Budeme si na strašidla jen hrát. Tak třeba v písničce Máme doma obludu vylezeme na strašidelnou půdu. Vydáme se na strašidelný hrad mezi Strašidla, do černého lesa na Strašidelný rej, na tajemný hřbitov mezi Příšery, Myši a žížaly. Také potkáme Bubáky a Brouky, ale my už víme, že strašidla neexistují. Jsou jen v pohádkách. Na našem hradě sice straší Bílá paní, ale i ona byla kdysi krásná Princezna. Tak se nebojte a pojďte si se mnou zpívat!

Těší se na vás Míša v KD Střelnice 4. 11. 2023 od 16:00.

Délka představení je přibližně 60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko. Během představení jsou děti zapojovány do písniček.

NOVINKA! PŘI NÁKUPU 4 VSTUPENEK (společně v jednom nákupu) OBDRŽÍTE DÁREK!

Voucher na DVD/CD potvrďte v nákupním košíku. V den konání u vstupu na představení obdržíte zdarma, výměnou za voucher, podle vlastního výběru DVD nebo CD Míši Růžičkové.

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Děti do 12 měsíců, které ještě nechodí, mají vstup zdarma, všichni ostatní návštěvníci musí mít platnou vstupenku, bez ohledu na věk.

Prodej vstupenek: TICKETPORTAL

Galerie

Informace o akci a jejím konání